Voorbereiding
In het onderstaande filmpje leggen wij handige tips uit, zodat ook jij volledig kan genieten van het diner. Ook hebben we de gerechten nog eens op een rijtje gezet, zodat je deze nog eens rustig kunt bekijken. De beschrijvingen kunt u ook hier downloaden
Voorgerechten
Vichyssoise
Romige vichyssoise met oesterzwammen, basilicum creme en zacht gegaarde prei.
Ceviche van snoekbaars
Ceviche van snoekbaars met tigermilk, crème van jalapeño en radijs.
Steak tartaar
Steak tartaar met crème van mosterd, gebrande zilverui, kwartelei en haringkuit.
Tussengerechten
Langoustines
Langoustines met mais, gemarineerde oerpeen, avocado creme, zeevenkel en vinaigrette van wortel en Pata negra.
Sjalot
Gepofte sjalot met knolselderij van de BBQ, zoete uien bouillon, shiso cress en zwarte truffel.
Ossenstaart bouillon
Ossenstaart bouillon, gerookte soya, creme van miso en verschillende soorten radijs.
Hoofdgerechten
Hertenfilet
Hertenfilet met wild jus, schorseneren, pastinaak en hertenstoof.
Zeebaars
Gebrande zeebaars met kreeft, gnocchi, structuren van koolrabi en basilicumsaus
Sjalot
Gepofte sjalot met knolselderij van de BBQ, zoete uien bouillon, shiso cress en zwarte truffel.
Nagerechten
Tiramisu
€7.50Tiramisu, cacao, mascarpone
Peer
€7.50Peren bavarois, creme van glühwein en gebrande peer