Voorbereiding
In het onderstaande filmpje leggen wij handige tips uit, zodat ook jij volledig kan genieten van het diner. Ook hebben we de gerechten nog eens op een rijtje gezet, zodat je deze nog eens rustig kunt bekijken. De beschrijvingen kunt u ook hier downloaden
Voorgerechten
Ceviche van snoekbaars
Ceviche van snoekbaars met creme van jalapeño, rettich en geroosterde rode ui.
Vichyssoise
Romige vichyssoise met cantharellen, basilicum creme en zacht gegaarde prei.
Steak tartaar
Steak tartaar met schorseneren, french dressing, gerookte sla harten en kaviaar.
Tussengerechten
Sjalot
Gepofte sjalot met knolselderij van de BBQ, zoete uien bouillon, shiso cress en zwarte truffel.
Langoustines
Langoustines met mais, gemarineerde oerpeen, avocado creme, zeevenkel en vinaigrette van wortel en Pata negra.
Ossenstaart bouillon
Ossenstaart bouillon, gerookte soya, creme van miso en verschillende soorten radijs.
Hoofdgerechten
Zeebaars
Gebrande zeebaars met mosselen van de BBQ, gnocchi met zeekraal, structuren van koolrabi en thijm.
Schorseneren
Bereidingen van schorseneren met saus van mosterd, boerenkool, bieslook emulsie en crazy pea
Ribeye
Ribeye met gerookte paling, spitskool, platte peterselie en zoet/zure courgette.
Nagerechten
Cheesecake
€6.50Cheesecake creme met tartelette, passiefruit, citroen melisse en ijs van mango en munt.
Sticky toffee
€6.50Sticky toffee met kletskopjes van pecan, creme van koffie en sorbet van pure chocolade met whiskey.
Wentelteefje
€6.50Wentelteefje met caramel, crumble van amandelen, vanille creme en ijs van vanille.