Wolf kerst logo

Voorbereiding

In het onderstaande filmpje leggen wij handige tips uit, zodat ook jij volledig kan genieten van het diner. Ook hebben we de gerechten nog eens op een rijtje gezet, zodat je deze nog eens rustig kunt bekijken. De beschrijvingen kunt u ook hier downloaden

Voorgerechten

Ceviche van snoekbaars

Ceviche van snoekbaars met tigermilk, crème van jalapeño en radijs.

Vichyssoise

Romige vichyssoise met oesterzwammen, basilicum creme en zacht gegaarde prei.

Steak tartaar

Steak tartaar met crème van mosterd, gebrande zilverui, kwartelei en haringkuit.

Tussengerechten

Ossenstaart bouillon

Ossenstaart bouillon, gerookte soya, creme van miso en verschillende soorten radijs.

Sjalot

Gepofte sjalot met knolselderij van de BBQ, zoete uien bouillon, shiso cress en zwarte truffel.

Langoustines

Langoustines met mais, gemarineerde oerpeen, avocado creme, zeevenkel en vinaigrette van wortel en Pata negra.

Hoofdgerechten

Hertenfilet

Hertenfilet met wild jus, schorseneren, pastinaak en hertenstoof.

Sjalot

Gepofte sjalot met knolselderij van de BBQ, zoete uien bouillon, shiso cress en zwarte truffel.

Zeebaars

Gebrande zeebaars met kreeft, gnocchi, structuren van koolrabi en basilicumsaus

Nagerechten

Peer

€7.50

Peren bavarois, creme van glühwein en gebrande peer

Tiramisu

€7.50

Tiramisu, cacao, mascarpone

© 2015 - 2023 Wolf Atelier Website door Nasign
Winkelmandje Product verwijderd Maak ongedaan Heb je een kortingscode?

Heb je een kortingscode? Voer deze hieronder in.

Let op: Heeft u een kortingscode ontvangen kunt u deze rechtsboven invullen.

  • Geen producten in de winkelmand

Uw gegevens

Uw gegevens

Extra informatie

Subtotaal €0.00
Totaal €0.00
Afrekenen - €0.00
  • 0
  • 1