Wolf kerst logo

Voorbereiding

In het onderstaande filmpje leggen wij handige tips uit, zodat ook jij volledig kan genieten van het diner. Ook hebben we de gerechten nog eens op een rijtje gezet, zodat je deze nog eens rustig kunt bekijken. De beschrijvingen kunt u ook hier downloaden

Voorgerechten

Ceviche van snoekbaars

Ceviche van snoekbaars met creme van jalapeño, rettich en geroosterde rode ui.

Vichyssoise

Romige vichyssoise met cantharellen, basilicum creme en zacht gegaarde prei.

Steak tartaar

Steak tartaar met schorseneren, french dressing, gerookte sla harten en kaviaar.

Tussengerechten

Sjalot

Gepofte sjalot met knolselderij van de BBQ, zoete uien bouillon, shiso cress en zwarte truffel.

Langoustines

Langoustines met mais, gemarineerde oerpeen, avocado creme, zeevenkel en vinaigrette van wortel en Pata negra.

Ossenstaart bouillon

Ossenstaart bouillon, gerookte soya, creme van miso en verschillende soorten radijs.

Hoofdgerechten

Zeebaars

Gebrande zeebaars met mosselen van de BBQ, gnocchi met zeekraal, structuren van koolrabi en thijm.

Schorseneren

Bereidingen van schorseneren met saus van mosterd, boerenkool, bieslook emulsie en  crazy pea

Ribeye

Ribeye met gerookte paling, spitskool, platte peterselie en zoet/zure courgette.

Nagerechten

Cheesecake

€6.50

Cheesecake creme met tartelette, passiefruit, citroen melisse en ijs van mango en munt.

Sticky toffee

€6.50

Sticky toffee met kletskopjes van pecan, creme van koffie en sorbet van pure chocolade met whiskey.

Wentelteefje

€6.50

Wentelteefje met caramel, crumble van amandelen, vanille creme en ijs van vanille.

© 2015 - 2021 Wolf Atelier Website door Nasign